Blogger Widgets

Friday, September 18, 2015

BAGAIMANA PENGGUNAAN MIRACLE REFRESHING SCENT

Posted by moonlight at 12:24 PM 0 comments
Sahabat, awak tahu bagaimana nak guna Miracle Refreshing Scent?  πŸŒΊπŸŒΊπŸŒΊ

πŸŽ€Mudah je sahabat, pagi2 selepas mandi spray pada kulit kepala ikut bau yg anda suka dan urut lembut dan pakai tudung macam biasa.☺

πŸŽ€ Waktu Zuhur nanti waktu amik wuduk,basahkan kepala dan sahabat akan rasa segar semula.
 
πŸŽ€Balik kerja,sampai je rumah🏑 sahabat2 boleh mandi πŸ›& shampoo🚿 dengan Miracle Refreshing Serum Essence pula!!
Wauuu!! Kesejukan dan kesegaran berganda!❄❄❄😊😊

πŸŽ€Kalau rasa lenguh2 badan @ rasa tak selesa sahabat2 boleh sapu terus di tempat yg sakit 

πŸŽ€ Sahabat2 juga boleh titikkan dalam air☕🍡 jika batuk,lelah & selsema @ kembung perut!

Alhamdulillah..banyak betul kebaikan Miracle Refreshing Scent ni sahabat2 😊😊

IπŸ’Ÿ Miracle Refreshing Scent! 




#PerundingKesihatanSecaraSemburanSepantas5saat 
#MRS #MRSERUM #MRSPRAY 
#VCO #WANGISEJUKBERANGIN
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Tuesday, September 15, 2015

MIRACLE REFRESHING SCENT

Posted by moonlight at 12:16 AM 0 comments

Assalamualaikum 😊😊😊
Buat pengguna setia MRS, bulan ni kami ada promosi sempena Bulan Kemerdekaan. PROMO LAST 16/9/2015
****************************

Promosi MRS kembali lagi sempena Ulangtahun kedua MRS dan Merdeka! 

Dengan Set #promomerdeka yang mempunyai 1 MRS 50ml, 1 40ml Serum dan 1 10ml MRS Trial Pack anda akan mendapat 1 botol MRS 20ml LIMITED EDITION! 

Selain daripada jimat RM 29!

Promo ini bermula pada 15 Ogos hingga 16 September 2015. "

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

Details adalah seperti di bawah

Set A 
1 50ml MRS Elegant
1 40ml Serum
1 20ml Sweet 
1 10ml Elegant
1 Clear Make Up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Set B 
1 50ml MRS Sweet
1 40ml Serum
1 20ml Elegant
1 10ml Sweet 
1 Clear Make up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Harga PromoMerdeka : RM 100

=================

Boleh pilih nak set A atau set B. Sekiranya berminat boleh bg tahu utk kami proses oder ya.. Terima kasih..

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Sunday, September 13, 2015

TEMPAHAN QURBAN 2015

Posted by moonlight at 1:03 PM 0 comments
TEMPAHAN QURBAN 2015

Masih dibuka utk tempahan online.. SEBELUM 15/9/2015. Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I 

Kenapa menempah Qurban dan Aqiqah bersama eQurban?
===

Tempahan kambing atau lembu yang dibuat bersama kami akan kami sembelih di lokasi seperti Kemboja, Indonesia atau Mekah (terhad semasa hari raya Aidiladha).

Tujuan utama kenapa ianya disembelih di sana adalah disebabkan keadaan ekonomi yang tidak mengizinkan mereka menikmati hidangan daging seperti kita semua di Malaysia.

===
Bagaimana untuk membuat tempahan Qurban atau Aqiqah?
===

Anda hanya perlu mengikut 3 langkah mudah ini

✓ Klik dan pergi ke halaman http://goo.gl/Ap0e8I
✓ Pilih bahagian Qurban atau Aqiqah
✓ Kemudian buat pemilihan sama ada Lembu atau Kambing
✓ Isi borang tempahan dan buat bayaran seperti yang dinyatakan
✓ Hantar tempahan.

Semua tempahan akan disahkan oleh pihak admin dalam tempoh 24-48 jam, selepas pengesahan dibuat, anda boleh melihat dalam ruangan arkib tempahan untuk senarai tempahan aktif.

Tempahan aqiqah akan diselesaikan dalam tempoh 60 hari manakala tempahan qurban akan diselesaikan semasa musim raya haji.

Harga untuk tempahan bersama eQurban adalah seperti berikut:

1 Ekor Kambing = RM580 seekor
1 Ekor Kambing (Mekah) = RM450 seekor
1 Bahagian Lembu = RM320 satu bahagian.

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I sembelih di lokasi seperti Kemboja, Indonesia atau Mekah (terhad semasa hari raya Aidiladha).

Saturday, September 12, 2015

E QURBAN - 2015

Posted by moonlight at 6:14 PM 0 comments
Tinggal berapa hari lagi tempoh nk tempah online equrban.. Untuk tahun ini program Qurban/Aqiqah akan dibuka untuk tempahan. Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

SEBELUM 15.9.2015

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

AQIQAH KORBAN

Posted by moonlight at 2:29 PM 0 comments
Alhamdulillah ramai yang bertanya link url utk buat tempahan aqiqah atau qurban secara atas talian. 

Di sini sy sertakan link utk tempahan.. boleh klik dan terus buat tempahan.. insyaAllah.. amanah kalian akan di laksanakan oleh pihak equrban..boleh klik pada url utk tempahan : http://goo.gl/Ap0e8I

Untuk tahun ini program Qurban/Aqiqah akan dibuka untuk tempahan 

SEBELUM 15.9.2015

HARGA SEMASA:

RM320/BHG UNTUK LEMBU

RM580/SEEKOR UNTUK KAMBING

boleh klik pada url utk tempahan : http://goo.gl/Ap0e8I

Wednesday, September 9, 2015

JUBAH BUNGA BUNGA

Posted by moonlight at 12:36 PM 0 comments




JUBAH BUNGA-BUNGA (BF MUM/ IBU MENYUSU)

- ADA ZIP KAT DADA ( SESUAI UTK BF MUM)
- FULL LINING
- KALER CANTIK
- LOOSE , CUTTING A SHAPE

RM 80 SEMENANJUNG / RM 85 SABAH SARAWAK ( FREE POSTAGE )

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 89cm Waist: 83cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm
Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 37.5cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Waist: 93cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 98cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 60cm
Material: Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Front Zip For BF.

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Sunday, September 6, 2015

TEMPAHAN KORBAN

Posted by moonlight at 10:28 AM 0 comments
Kenapa menempah Qurban dan Aqiqah bersama eQurban?
===
Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

Tempahan kambing atau lembu yang dibuat bersama kami akan kami sembelih di lokasi seperti Kemboja, Indonesia atau Mekah (terhad semasa hari raya Aidiladha).

Tujuan utama kenapa ianya disembelih di sana adalah disebabkan keadaan ekonomi yang tidak mengizinkan mereka menikmati hidangan daging seperti kita semua di Malaysia.
Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

Friday, September 4, 2015

TEMPAHAN ONLINE LEMBU KAMBING KORBAN

Posted by moonlight at 9:15 PM 0 comments
Bagaimana untuk membuat tempahan Qurban atau Aqiqah?
http://goo.gl/Ap0e8I
===

Anda hanya perlu mengikut 3 langkah mudah ini

✓ Klik dan pergi ke halaman http://goo.gl/Ap0e8I
✓ Pilih bahagian Qurban atau Aqiqah
✓ Kemudian buat pemilihan sama ada Lembu atau Kambing
✓ Isi borang tempahan dan buat bayaran seperti yang dinyatakan
✓ Hantar tempahan.

Semua tempahan akan disahkan oleh pihak admin dalam tempoh 24-48 jam, selepas pengesahan dibuat, anda boleh melihat dalam ruangan arkib tempahan untuk senarai tempahan aktif.

Tempahan aqiqah akan diselesaikan dalam tempoh 60 hari manakala tempahan qurban akan diselesaikan semasa musim raya haji.
http://goo.gl/Ap0e8I

Thursday, September 3, 2015

LEMBU KORBAN MURAH

Posted by moonlight at 11:06 PM 0 comments
Qurban - Tempahan secara online memudahkan mereka yang sibuk dengan urusan harian dan lebih memberi manfaat kepada mereka yang betul2 memerlukan daging qurban.

boleh klik pada url utk tempahan : http://goo.gl/Ap0e8I

Harga untuk tempahan bersama eQurban adalah seperti berikut:

1 Ekor Kambing = RM580 seekor
1 Ekor Kambing (Mekah) = RM450 seekor
1 Bahagian Lembu = RM320 satu bahagian.

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

MIRACLE REFRESHING SCENT

Posted by moonlight at 2:00 PM 0 comments
MIRACLE REFRESHING SCENT 
"COOL •FRESH • ORGANIC"

Produk keluaran MUSLIM! 

Sesuai untuk semua peringkat umur !!
Dari bayi πŸ‘Άhingga orang dewasa πŸ‘© πŸ‘¨! 

100% ORGANIK!
TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA MERBAHAYA!!

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Kebaikan Miracle Refreshing Scent  : 

❄ Mampu merawat RAMBUT!
❄Mampu merawat KULIT!
❄Mampu merawat masalah2 KESIHATAN!
❄Mampu merawat masalah JERAWAT!
❄Mampu MEMBUNUH KUTU RAMBUT!
❄Memberi KETENANGAN & KELEGAAN SEGERA!

☆ Satu BOTOL Pelbagai Manfaatnya:

✔RAMBUT SEMAKIN LEMBUT,HITAM & LEBAT,
✔TIADA LAGI RAMBUT BERBAU
✔KULIT SEMAKIN LEMBUT DAN CANTIK
✔MASALAH KULIT DAPAT DIATASI
✅MELEGAKAN STRESS SELEPAS PENAT BEKERJA
✔ BAU AROMATERAPINYA MENENANGKAN BAYI YG KERAP MERAGAM 
✔Melegakan MIGRAIN & SAKIT KEPALA
✔Melapangkan PERNAFASAN
✔ Kualiti Terjamin, Bersih
✔ Produk Anak Tempatan, MUSLIM, HALAL!!


100% ORGANIK! 
TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA MERBAHAYA! 


PERMINTAAN HANGAT DAN SENTIASA RESTOCK!!
Dapatkan sekarang,Sementara STOK Masih Ada!
Boleh guna utk iklan..
Boleh post 2-3x sehari πŸ‘†πŸ‘†setiap hari pd waktu puncak.
Kebaikan Miracle Refreshing Scent

⚀ Masalah Rambut
1. Merawat keguguran rambut
2. Merawat kelemumur
3. Menghilangkan kutu
4. Melebatkan rambut
5. Sebagai tonik rambut
6. Melambatkan rambut berbuah
7. Menghitamkan rambut yang beruban

⚁ Masalah Kesihatan 
1. Membantu mengurangkan kembung perut bayi
2. Melegakan sakit gigi dan gusi
3. Merawat sakit kepala
4. Merawat buasir
5. Melegakan batuk
6. Mengurangkan demam 
7. Melegakan selesema
8. Mencairkan kahak
9. Mengurangkan migrain
10. Melegakan kekejangan
11. Membantu menghilangkan lenguh badan dan otot
12. Merawat resdung
13. Menghentikan pendarahan
14. Mengeringkan luka pesakit kencing manis
15. Membantu pesakit strok dan lumpuh
16. Membantu pesakit sawan

⚂ Masalah Kulit
1. Mengurangkan kesan gigitan nyamuk
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan kesan lebam
4. Mengurangkan kesan parut
5. Membantu merawat ekzema
6. Mengecutkan jerawat
7. Merawat masalah ruam
8. Merawat cagu 
9. Membantu mengurangkan elergik
10. Mengurangkan gelembung melecur
11. Merawat kudis
12. Merawat bisul
13. Merawat kurap
14. Merawat kayap
15. Mengurangkan luka

⚃ Masalah Wanita dan Lelaki
1. Memberikan kesegaran yang luarbiasa
2. Mengurangkan selulit
3. Merawat keputihan
4. Mengurangkan senggugut
5. Mengurangkan stress
6. Alat perlindungan diri dari penjenayah
7. Mengurangkan bau badan
8. Mengurangkan rasa mengantuk
9. Mengurangkan stress otot untuk atlet sukan