Blogger Widgets

Wednesday, December 30, 2015

30/12/2015 PROMO LAST COKLAT BERYLS

Posted by moonlight at 4:24 PM 0 comments
PROMO COKLAT BERYLS !!!

Rugi kalau lepas promo kali ni... rugi sangat sbb kali ni murah sangat2 belian 1kg niiii.... coklat beryls okay!!! bukan senang nk dapatkan kat supermarket... coklat ni lebih best dr semua coklat lain... sekali beli mmg gerenti jatuh hati... 

kalau nk cod hanya di ampang..lain tempat via pos laju dgn packing tip top utk jaga kualiti coklat sampai pada customer!!! :-)

whatsapp 013 912 2428..nnti dah habis promo jgn ckp akak tak payung... hehehe :-P


Tuesday, December 29, 2015

COKLAT BERYL'S MURAH

Posted by moonlight at 8:53 PM 0 comments
COKLAT BERYLS.. ESOK LAST PROMO MURAH 1 KG KEATAS  30/12/2015

Berdesup2 haaa msg masuk.. coklat berysl original dari kilang beryls tau! 🍫🍫🍫🍫

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428 cepatttt!!! sblm promo habis!!!❤️❤️❤️

cod area ampang.. tempat lain pos laju!! pembungkusan tip top! boleh tgk feedback cust pos laju dlm pos yang lepas tau! 💖💖💖🍫🍫🍫🍫😍😍😍😍


Chocolate Beryl's dari Kilang

Posted by moonlight at 8:50 PM 0 comments
Chocolate Beryl's dari Kilang 

Kepada penggemar coklat . ❤️❤️❤️❤️

Yang gilakan coklat . Yg sukakan coklat . Yg terasa nak makan coklat . Yg mengidam nak makan coklat . pm kami laju2. whatsapp 013 912 2428😍

Pastinya harga terbaik daripada kami. Belian dengan harga borong.🍫🍫🍫🍫

Mmg rugi siapa tak cuba !!!

COD area ampang .. tempat lain pos laju dengan pembungkusan tip top utk jaga kualiti coklat kami!!! 

Pilih pilihan coklat anda 🍫
🍫Almond
🍫Raisin ( Kismis )
🍫Mix almond & raisin 
🍫Dark Choc
🍫White Choc
🍫Mix Dark & white Choc
🍫Tiramisu almond milk
🍫Tiramisu almond white
🍫Tiramisu milk choc ( Tanpa kacang )
🍫Almond Bittersweet
🍫Choc Sesame

WhatsApp me now!!! 🏻🏻🏻

COKLAT BERYLS MURAH

Posted by moonlight at 8:00 AM 0 comments

Oleh kerana byk permintaan utk lanjutkan promo lagi.. jadi kami lanjut kan promo sampai 30/12/2015.. jadi sempatlah beli bila gaji dah masuk..









yeay!! :)
Masih ragu2 dengan pos laju COKLAT BERYLS kami? boleh tgk testimoni customer gambar berikut tau! best!!!! COKLAT BERYLS MURAH PROMO 1 KG !!!

WHATSAPP 013 912 2428.. whatsapp or pm je kat sini.. whatsapp ok.. no call or sms biase..


ESOK DAH BOLEH POS LAJU! COD HANYA AREA AMPANG, TEMPAT LAIN POS LAJU YER

Monday, December 28, 2015

Trip ke Langkawi 18112015-20112015

Posted by moonlight at 9:55 PM 0 comments
18/11/2015-20/11/2015
Alhamdulillah syukur.. dapat juga jejakkan kaki di langkawi.. dulu masa kerja ada company buat family day kat sana..tapi almaklum lah time tu br kerja.. jadi gaji pun kecil lagi.. staf br kerja kena byr skit untuk pergi.. sbb gaji terlalu kecil, maka saya pun terpaksa sekat keinginan time tu.. 

apa pun syukur kepada Allah di beri rezeki untuk sampai di sana dan terima kasih banyak buat hubby tersayang sebab sudi bawa isteri jalan-jalan di langkawi.. alhamdulillah..

18/11/2015
mlm 17/11/2015 kami naik bas dari kuala terengganu ke kuala perlis. bas adik beradik yang 3 seat dan baru.. mmg sangat selesa. naik bas jam 9.30 malam sampai kuala perlis 6.30 pagi.

sampai je stesen bas kuala perlis, solat subuh dulu kat surau stesen bas kuala perlis. stesen jeti naik feri dekat sangat dengan stesen bas kuala perlis. jalan kaki je dlm 5-10minit.. boleh kira sebelah sahaja.

Oleh kerana percutian ni tak di rancang.. tiba2 je en hubby ajak.. kata nya tahun ni kita tak keluar jalan2 lagi kan.. jom honeymoon.. kebetulan pula time tu akak ipar ada kerja kat sana.. jadi sekali kan je jalan2.. sampai je kat jeti, terus kami beli tiket nak naik feri utk ke langkawi.. harga tiket time tu RM18 utk dewasa.. biasa nya kalau cuti sekolah harga boleh jadi 2 atau 3 kali ganda..

Wah pengalaman pertama naik feri.. best2! mmg best lah sbb sy ni bukan jenis masuk laut bila naik bot atau feri.. pengalaman... bukan senang nak dapat ni.. kalau langkawi sebelah je.. mmg tak heran kot.. haha..

Oh ya lupa nak bgtau..harga tiket bas dari ganu ke kuala perlis - rm130 utk 2 org.. lebih kurang gitu ah harga die.. lupa plak harga yang tepat kat tiket.

Mula2 tu risau juga kalau tak sempat kereta sewa.. tapi sampai je sana mmg byk yang tggu.. tuan kereta sewa tggu bila kita dah turun feri tanya nk berapa hari kereta.. kalau kereta viva sehari rm50, tu kalau bukan cuti sekolah atau cuti jumaat sabtu yer.. kalau tak harga nya 2 atau 3 kali ganda.. tapi kos kereta sewa kami kali ni akak ipar yang bayarkan.. sbb jalan sekali.. hahah.. kereta avanza .. lupa plak nk tanya berapa kena..  ;)

Hari pertama ni kami just pergi ke HIG group.. servay2 dulu harga dan apa nak beli.. belum beli lagi.. window shopping saja..lepas tu check in hotel.. mandi rehat.. keluar balik round2.. tghari tu ambil gambar kat burung helang..tgh panas.. dinasihatkan ambil time petang atau pagi.. baru cantik gambar.. malam plak gi makan.. lupa plak mkn kedai apa.. tapi sedap la.. sbb owner die siam kot.. lepas tu balik rehat..

Hotel Bahagia (hotel budget jer,duduk pun 3 hari 2 malam.just tdo kejap..jimat.. )

view sblm sampai kat HELANG BESAR TU
tempat wajib ni..
19/11/2015 dan 20/11/2015
 Antara tempat2 yang wajib pergi di LANGKAWI..
1- Sky Cab , Sky Bridge, Naik Cable car - kat sini spend duit byk skit ok..rm 20 harga tiket masuk.. nak byr tiket, nak beli gambar lagi.. hehe
2- Burung Helang - yang ni ambil gambar time pagi dan ptg.. kalau tghari panas..gambar pun tak cantik
3- HIG Group - tempat membeli belah.. beli lah apa pun.. sy ke sini sbb owner die org Melayu.. tlg bangsa sendiri la kan.. lagi pun compare kedai lain mmg murah.
HIG Shopping Complex

HIG Shopping Complex
4- Tasik Dayang Bunting - Sini mmg cantiikk gilerrrr.. kalau lah kami boleh terjun mandi.. tapi malu sbb ramai mat saleh.. hehe
5- Beras Basah - sini bot akan bawak kita lepas ke tasik dayang bunting.. harga bot rm35 dewasa..peringatan sekali lagi..ni harga hari biasa.. kalau hari cuti sekolah harga lagi mahal. kat sini mmg sesuai utk mandi..view dia mmg cantik sangat..
6- Eagle Feeding - ni lepas gi beras basah pemandu bot bawak tgk helang makan tgh2 laut... mmg best..byk gilerr helang nya.. :)

Suasana bot berbaris nak masuk kat jeti tasik dayang bunting

Nampak tak bentuk org tgh baring ..perut die besar- ni lah tasik dayang bunting sblm sampai

Pulau Beras Basah

dalam cable car..nmpk semua dr atas..

ni perjalanan nak naik cable car, sky cab, sky bridge

sky bridge langkawi

perjalanan mencabar ke sky bridge

perjalanan nak tasik dayang bunting berpeluh2..naik turun bukit

tasik dayang bunting yang best.. ada ikan keli tlg gigit kaki..

suasana di tasik dayang bunting

bawah tu dah sampai tasik dayang bunting.. setelah naik turun bukit 10-15 minit
7- Makam Mahsuri (yang ni kami tak sempat pergi)
8- 4D Art (yang pun tak sempat pergi)
9- Restoran Haji Ali (mmg sedapp nasi kandar dia, owner dia pun bagus, time solat jumaat tutup kedai..lepas tu buka balik..mmg bagus sbb jaga hubungan dengan Allah..sbb tu la kot maju..)
Nasi Kandar di Restoran Haji Ali
10- Laksa Power ( Jalan dari Airport Langkawi ke Pantai Cenang Langkawi ) - yang pun sedap..laksa die mmg powerr.. lepas tu pasembur pun sedap.. terkenang2 lagi ha..gulp...

Pasembur--SEDAPPP. di LAKSA POWER

Di Laksa Power
dan.. banyakkk... lagii.. kami tak sempat nk pergi semua.. huhu.. tu je la setakat leh kongsi.. kalau ada rezeki boleh pergi lagi.. sbb ada lagi tempat tak pergi.. best! :).. apa pun ALHAMDULILLAH..

PROMO COKLAT BERYLS 2015

Posted by moonlight at 8:59 PM 0 comments

Oleh kerana byk permintaan utk lanjutkan promo lagi.. jadi kami lanjut kan promo sampai 30/12/2015.. jadi sempatlah beli bila gaji dah masuk.. 









yeay!! :)
Masih ragu2 dengan pos laju COKLAT BERYLS kami? boleh tgk testimoni customer gambar berikut tau! best!!!! COKLAT BERYLS MURAH PROMO 1 KG !!!

WHATSAPP 013 912 2428.. whatsapp or pm je kat sini.. whatsapp ok.. no call or sms biase..


ESOK DAH BOLEH POS LAJU! COD HANYA AREA AMPANG, TEMPAT LAIN POS LAJU YER

Saturday, December 12, 2015

YES MIRACLE REFRESHING SCENT 2015

Posted by moonlight at 10:00 AM 0 comments
RUGI TAK BELI YEAR END SALER MRS NI!!!

Kenapa pula rugi tak beli?
Rugi lah sbb kalau tak beli time ni harga lepas ni dah kembali kepada harga biasa.. masa ni lah nak beli dan jimat..
Bukan jimat je.. mana tau anda bertuah, dapat menang dengan cabutan bertuah belian kali ni..
BERTUAH DAPAT IPHONE LAGI HAAA!!!



[Year End Sales MRS]
.
Pakej MRS LE (limited edition)
 
PAKEJ A
1 MRS LE 30ml Elegant
1 MRS Trial Pack LE Elegant
1 Free Gift (MRS Car stiker)
PAKEJ B
1 MRS LE 30ml Sweet
1 MRS Trial Pack LE Sweet
1 Free Gift (MRS Car Stiker)
Harga Jualan untuk Pakej promosi ini adalah RM 55 sahaja
JIMAT RM4.90
Harga Asal adalah seperti berikut :
MRS LE 30ml RM 45.00
MRS LE 10ml RM 14.90
Car Stiker RM 1.50

PEMBERITAHUAN
Sepanjang YES, MRS 30ml & MRS 10ml biasa TIDAK AKAN DIKELUARKAN & DIJUAL oleh MRS HQ.
.
Jualan MRS 50ml, Serum 40ml & Serum 100ml berjalan seperti biasa. Pembelian produk-produk ini juga akan mendapat FREE 1 MRS car stiker untuk 1 resit pembelian

‪#‎MRS‬ ‪#‎MRSERUM‬ ‪#‎MRSPRAY‬ ‪#‎VCO‬ ‪#‎WANGISEJUKBERANGIN‬
Ingin cuba? WHATSAPP 013 912 2428
@
Mesej terus kami di 》 https://m.facebook.com/messages/thread/530556577108472…
LIKE PAGE : https://www.facebook.com/miraclemrs/

Friday, December 11, 2015

YES MIRACLE REFRESHING SCENT 2015

Posted by moonlight at 10:00 AM 0 comments
BELI MRS LE & BERPELUANG MENANG IPHONE 6
.
Year End Sales (YES) telah bermula pada 1.12.2015 berakhir 31.1.2016.
.
Pakej MRS LE (limited edition)

PAKEJ A


1 MRS LE 30ml Elegant
1 MRS Trial Pack LE Elegant
1 Free Gift (MRS Car stiker)
Peluang Menang Iphone 6.

PAKEJ B
 
1 MRS LE 30ml Sweet
1 MRS Trial Pack LE Sweet
1 Free Gift (MRS Car Stiker)
Peluang Menang Iphone 6.

Harga Jualan untuk Pakej promosi ini adalah RM 55 Tanpa Postage.

Harga Asal adalah seperti berikut :
MRS LE 30ml RM 45.00
MRS LE 10ml RM 14.90
JIMAT RM4.90 

‪#‎yes‬ ‪#‎limitededition‬ ‪#‎minyakkelapadarawangi‬ ‪#‎miraclerefreshingscent‬ ‪#‎iphone6‬ ‪#‎MRS‬ ‪#‎MRSERUM‬ ‪#‎MRSPRAY‬ ‪#‎VCO‬ ‪#‎WANGISEJUKBERANGIN‬

Ingin cuba? WHATSAPP 013 912 2428
@
Mesej terus kami di 》 https://m.facebook.com/messages/thread/530556577108472…
LIKE PAGE : https://www.facebook.com/miraclemrs/

Thursday, December 10, 2015

MRS LIMITED EDITION YES 2015

Posted by moonlight at 6:20 PM 0 comments
ANDA NAK HADIAH IPHONE 6?

.

NAK !

.

Anda dah dapatkan PAKEJ MRS LIMITED EDITION?

.

DAH !

.

Ok, saper yang dah jawab DAH, boleh isi nombor cabutan bertuah anda di link bawah ini yer. Semoga anda bertambah bertuah. Insyaa Allah Amiin x 3 .

.

Sat, admin dengar ada orang jawab NAK IPHONE 6 FREE. Tapi dia tak order lagi MRS LE. Admin tengok stok kat bilik PRODUCTION dah susut lar... 

.

So, saper yang nak PAKEJ MRS LIMITED EDITION, jom whatsapp 013 912 2428. Sementara stok masih ada .

http://bit.ly/1kDYiDs

HARGA RUNTUH COKLAT BERYLS

Posted by moonlight at 9:00 AM 0 comments
nyum2!!! buat yang tertanya2 camne rupa setiap coklat yang kami jual.. mmg terbaikkk..

coklat beryls supply direct dr kilang beryls.. promosi harga runtuh masih berjalan!!!

COKLAT BERYL'S MURAH

jom2 whatsapp 013 912 2428 utk order.. no call or sms.. whatsapp only!

Wednesday, December 9, 2015

HARGA RUNTUH COKLAT BERYLS

Posted by moonlight at 10:31 PM 0 comments
YES COKLAT BERY'LS MURAH

7/12/2015 - 28/12/2015

BELIAN 1KG ke atas dengan harga promosi!!!! harga mmg terlajakkkk murah..

whatsapp for details 013 912 2428

via pos laju only and the best packing to make sure ur lovely chocolate in the best condition.