Blogger Widgets

Friday, August 28, 2015

PRINCESS CUT FLARE JUBAH

Posted by moonlight at 7:24 PM 0 comments
PRINCESS CUT FLARE JUBAH RESTOCK!!!

4 WARNA HOT DAH RESTOCK.. JOM2  WHATSAPP DMOON CEPAT SBLM STOK HABIS LAGI.. MCM GORENG PISANG PANAS NI.. RESTOCK KEJAP KENA RESTOCK LAGI.. WHATSAPP DMOON 013 912 2428.. WHATSAPP TAU.. BUKAN CALL OR SMS.. 

RM70 SEMENANJUNG / RM75 SABAH SARAWAK ( FREE POSTAGE)

Product Detail
Measurement: 
Size S: Length: 139cm Bust: 90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm Waist: 82cm Hem: 286cm 
Size M: Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Waist: 86cm Hem: 290cm 
Size L: Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm Waist: 90cm Hem: 294cm
Size XL Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm Waist: 94cm Hem: 298cm 
Material: Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Thursday, August 27, 2015

IZARA JUBAH LACE (BF MUM / IBU MENYUSU)

Posted by moonlight at 5:34 PM 0 comments
IZARA JUBAH (BF MUM / IBU MENYUSU)

WAHHHHH.... NEW JUBAH ARRIVAL..STOK BARU SAMPAI NI... JOM2 CUCI MATA.MANA TAU ADA YANG BERKENAN..PERINCIAN LACE KAT LENGAN MMG AWESOME.. KAIN JUBAH MMG SANGAT RECOMMENDED.. whatsapp jer dmoon utk order 013 912 2428... whatsapp okay.. :)

RM95 SEMENANJUNG / RM100 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 89cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58.5cm
Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm
Material : Quality Mixed Satin With Full Silk Innner Lining
Description: Front Zip For BF.

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Tuesday, August 25, 2015

MIRACLE REFRESHING SCENT

Posted by moonlight at 7:22 PM 0 comments
RUGI LEPASKAN PROMO JIMAT RM29 NI !!!

Assalamualaikum 😊😊😊
Buat pengguna setia MRS, bulan ni kami ada promosi sempena Bulan Kemerdekaan.
****************************

Promosi MRS kembali lagi sempena Ulangtahun kedua MRS dan Merdeka! 

Dengan Set #promomerdeka yang mempunyai 1 MRS 50ml, 1 40ml Serum dan 1 10ml MRS Trial Pack anda akan mendapat 1 botol MRS 20ml LIMITED EDITION! 

Selain daripada jimat RM 29!

Promo ini bermula pada 15 Ogos hingga 16 September 2015. "

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

Details adalah seperti di bawah

Set A 
1 50ml MRS Elegant
1 40ml Serum
1 20ml Sweet 
1 10ml Elegant
1 Clear Make Up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Set B 
1 50ml MRS Sweet
1 40ml Serum
1 20ml Elegant
1 10ml Sweet 
1 Clear Make up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Harga PromoMerdeka : RM 100
Harga PromoMerdeka : RM 100
Harga PromoMerdeka : RM 100

=================

Order dibuka sekarang!

WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428
****************************
Boleh pilih nak set A atau set B. Sekiranya berminat boleh bg tahu utk kami proses oder ya.. Terima kasih..

TEMPAHAN KORBAN LEMBU MURAH

Posted by moonlight at 11:46 AM 0 comments
eQurban

Kami di eQurban Resources Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan untuk membantu menjana ekonomi rakyat setempat seperti di Kemboja dan Indonesia.

eQurban dengan kerjasama koperasi setempat mengusahakan ladang ternakan lembu dan kambing.

Semua ternakan ini dijaga untuk tempahan Qurban dan Aqiqah oleh umat islam dari seluruh dunia.

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

===
Kenapa menempah Qurban dan Aqiqah bersama eQurban?
===

Tempahan kambing atau lembu yang dibuat bersama kami akan kami sembelih di lokasi seperti Kemboja, Indonesia atau Mekah (terhad semasa hari raya Aidiladha).

Tujuan utama kenapa ianya disembelih di sana adalah disebabkan keadaan ekonomi yang tidak mengizinkan mereka menikmati hidangan daging seperti kita semua di Malaysia.

===
Bagaimana untuk membuat tempahan Qurban atau Aqiqah?
===

Anda hanya perlu mengikut 3 langkah mudah ini

✓ Klik dan pergi ke halaman http://goo.gl/Ap0e8I
✓ Pilih bahagian Qurban atau Aqiqah
✓ Kemudian buat pemilihan sama ada Lembu atau Kambing
✓ Isi borang tempahan dan buat bayaran seperti yang dinyatakan
✓ Hantar tempahan.

Semua tempahan akan disahkan oleh pihak admin dalam tempoh 24-48 jam, selepas pengesahan dibuat, anda boleh melihat dalam ruangan arkib tempahan untuk senarai tempahan aktif.

Tempahan aqiqah akan diselesaikan dalam tempoh 60 hari manakala tempahan qurban akan diselesaikan semasa musim raya haji.

Harga untuk tempahan bersama eQurban adalah seperti berikut:

1 Ekor Kambing = RM580 seekor
1 Ekor Kambing (Mekah) = RM450 seekor
1 Bahagian Lembu = RM320 satu bahagian.

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

Monday, August 24, 2015

TEMPAHAN LEMBU DAN KAMBING KORBAN

Posted by moonlight at 10:20 AM 0 comments
eQurban



Kami di eQurban Resources Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan untuk membantu menjana ekonomi rakyat setempat seperti di Kemboja dan Indonesia.

eQurban dengan kerjasama koperasi setempat mengusahakan ladang ternakan lembu dan kambing.
Semua ternakan ini dijaga untuk tempahan Qurban dan Aqiqah oleh umat islam dari seluruh dunia.

Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

Kenapa menempah Qurban dan Aqiqah bersama eQurban?


Tempahan kambing atau lembu yang dibuat bersama kami akan kami sembelih di lokasi seperti Kemboja, Indonesia atau Mekah (terhad semasa hari raya Aidiladha).

Tujuan utama kenapa ianya disembelih di sana adalah disebabkan keadaan ekonomi yang tidak mengizinkan mereka menikmati hidangan daging seperti kita semua di Malaysia.

Bagaimana untuk membuat tempahan Qurban atau Aqiqah?


Anda hanya perlu mengikut 3 langkah mudah ini

  •   Klik dan pergi ke halaman http://goo.gl/Ap0e8I 
  • Pilih bahagian Qurban atau Aqiqah
  • Kemudian buat pemilihan sama ada Lembu atau Kambing
  • Isi borang tempahan dan buat bayaran seperti yang dinyatakan
  • Hantar tempahan.

Semua tempahan akan disahkan oleh pihak admin dalam tempoh 24-48 jam, selepas pengesahan dibuat, anda boleh melihat dalam ruangan arkib tempahan untuk senarai tempahan aktif.

Tempahan aqiqah akan diselesaikan dalam tempoh 60 hari manakala tempahan qurban akan diselesaikan semasa musim raya haji.

Harga untuk tempahan bersama eQurban adalah seperti berikut:
1 Ekor Kambing = RM580 seekor
1 Ekor Kambing (Mekah) = RM450 seekor
1 Bahagian Lembu = RM320 satu bahagian.
Utk tempahan klik link : http://goo.gl/Ap0e8I

Sunday, August 23, 2015

PRADA LACE JUBAH

Posted by moonlight at 3:37 PM 0 comments
PRADA LACE JUBAH

RESTOCK!!! STOK BARU SAMPAI.. ADA ZIP KAT DADA.. SESUAI UTK BF MUM/ IBU MENYUSU.. KAIN TAK LEKAT KAT BADAN.. FULL LINING KAIN SEJUK..LOOSE.. A CUT

PRADA LACE JUBAH

RM90 SEMENANJUNG/ RM95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

 Product Detail
Measurement: 
Size S: Length: 141cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm Hem: 196cm 
Size M: Length: 142cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Hem: 200cm
Size L: Length: 143cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm Hem: 204cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm Hem: 208cm
Material : Quality Mixed Satin With Silk Inner Lining ( Sleeve no lining ) 
Description: Front zip for BF , Both sleeve end with zip.

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Saturday, August 22, 2015

Tempahan lembu/kambing korban-Qurban 2015

Posted by moonlight at 1:16 AM 0 comments
Tempahan lembu/kambing korban

Qurban 2015.. Tempahan secara online dan 100% di uruskan oleh pihak yang telah di amanahkan.. insyaAllah.. diyakini dan telus.. 

Harga lebih murah dari Malaysia.. sbb dibuat korban di luar malaysia dan diagihkan kepada mereka yang sangat memerlukan.. 

Harga untuk setiap bahagian lembu bagi tahun 2015 adalah RM320 satu bahagian lembu Manakala harga untuk seekor kambing qurban adalah RM580 seekor kambing.

Untuk info lebih lanjut boleh klik pada url utk tempahan : 

http://goo.gl/Ap0e8I

Jadi, sy menjemput rakan2 utk turut sama melakukan ibadah qurban melalui :

http://goo.gl/Ap0e8I

Tidak susah...hanya klik link di atas terus ke page tersebut.. dan terus boleh buat tempahan dan terus buat bayaran online.. selebihnya serah kepada mereka utk tunaikan amanat kita sebagai wakil dalam ibadah qurban..

Selamat Menempah !!!! Selamat melakukan ibadah qurban...

(^_______^)

p/s : Gambar sijil tahun 2014... Bukan niat utk menunjuk.. tapi utk kongsi dan meyakinkan kalian tempahan online ada bukti.. yakin dan telus..πŸ˜‰ http://goo.gl/Ap0e8I

Thursday, August 20, 2015

KORBAN LEMBU DAN KAMBING

Posted by moonlight at 12:55 PM 0 comments
Qurban 2015

Pendaftaran untuk korban 2015 telah dibuka, anda boleh membuat tempahan di halaman berikut:

Harga untuk setiap bahagian lembu bagi tahun 2015 adalah RM320 satu bahagian lembu Manakala harga untuk seekor kambing qurban adalah RM580 seekor kambing.

Qurban - Tempahan secara online memudahkan mereka yang sibuk dengan urusan harian dan lebih memberi manfaat kepada mereka yang betul2 memerlukan daging qurban.

boleh klik pada url utk tempahan : http://goo.gl/Ap0e8I

 Apa yang best ye buat qurban online sahaja.. (ni pendapat sy dari pengalaman qurban online)
1. mudah sbb tak perlu nak cari lembu atau kambing
2. bila dan selesai sembelih .. tak perlu munie uruskan daging tersebut dan mmg 100% diberikan kepada mereka yang wajib.
3. mmg di buat di kemboja atau mekah di mana seperti yang kita tahu ramai yang sangat memerlukan sumbangan utk sumber makanan mereka..
4. melalui http://goo.gl/Ap0e8I ini.. ia sangat lah yakin dan ada bukti seperti dilampirkan..

insyaALLAH.. semua ni adalah BOLEH DIPERCAYAI DAN YAKIN JUJUR...

Jadi, munie menjemput rakan2 utk turut sama melakukan ibadah qurban melalui :

http://goo.gl/Ap0e8I

Tidak susah...hanya klik link di atas terus ke page tersebut.. dan terus boleh buat tempahan dan terus buat bayaran online.. selebihnya serah kepada mereka utk tunaikan amanat kita sebagai wakil dalam ibadah qurban..

Selamat Menempah !!!! Selamat melakukan ibadah qurban...

(^_______^)

p/s : Gambar πŸ‘†πŸ» sijil tahun 2013..3 tahun dah sy buat tempahan korban online.. mudah dan diyakini.. insyaAllah tahun ni jom sama2 kita menjalani ibadah korban secara tempahan online.. πŸ˜‰

QURBAN 2015

Posted by moonlight at 12:42 PM 0 comments
Qurban 2015

Pendaftaran untuk korban 2015 telah dibuka, anda boleh membuat tempahan di halaman berikut:

Harga untuk setiap bahagian lembu bagi tahun 2015 adalah RM320 satu bahagian lembu Manakala harga untuk seekor kambing qurban adalah RM580 seekor kambing.

Qurban - Tempahan secara online memudahkan mereka yang sibuk dengan urusan harian dan lebih memberi manfaat kepada mereka yang betul2 memerlukan daging qurban.

boleh klik pada url utk tempahan : http://goo.gl/Ap0e8I

 Apa yang best ye buat qurban online sahaja.. (ni pendapat munie dari pengalaman qurban online)
1. mudah sbb tak perlu nak cari lembu atau kambing
2. bila dan selesai sembelih .. tak perlu munie uruskan daging tersebut dan mmg 100% diberikan kepada mereka yang wajib.
3. mmg di buat di kemboja atau mekah di mana seperti yang kita tahu ramai yang sangat memerlukan sumbangan utk sumber makanan mereka..
4. melalui http://goo.gl/Ap0e8I ini.. ia sangat lah yakin dan ada bukti seperti dilampirkan..

insyaALLAH.. semua ni adalah BOLEH DIPERCAYAI DAN YAKIN JUJUR...

Jadi, munie menjemput rakan2 utk turut sama melakukan ibadah qurban melalui :

http://goo.gl/Ap0e8I

Tidak susah...hanya klik link di atas terus ke page tersebut.. dan terus boleh buat tempahan dan terus buat bayaran online.. selebihnya serah kepada mereka utk tunaikan amanat kita sebagai wakil dalam ibadah qurban..

Selamat Menempah !!!! Selamat melakukan ibadah qurban...

(^_______^)

Tuesday, August 18, 2015

PRADA LACE JUBAH

Posted by moonlight at 11:32 AM 0 comments
PRADA LACE JUBAH

STOK BARU SAMPAI.. 2 WARNA NI.. ADA ZIP KAT DADA.. SESUAI UTK BF MUM/ IBU MENYUSU.. KAIN TAK LEKAT KAT BADAN.. FULL LINING KAIN SEJUK..LOOSE.. A CUT

PRADA LACE JUBAH

RM90 SEMENANJUNG/ RM95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

 Product Detail
Measurement: 
Size S: Length: 141cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm Hem: 196cm 
Size M: Length: 142cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Hem: 200cm
Size L: Length: 143cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm Hem: 204cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm Hem: 208cm
Material : Quality Mixed Satin With Silk Inner Lining ( Sleeve no lining ) 
Description: Front zip for BF , Both sleeve end with zip.

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

Monday, August 17, 2015

MIRACLE REFRESHING SCENT

Posted by moonlight at 10:45 AM 0 comments
MIRACLE REFRESHING SCENT 
"COOL •FRESH • ORGANIC"


Produk keluaran MUSLIM! 

Sesuai untuk semua peringkat umur !!
Dari bayi πŸ‘Άhingga orang dewasa πŸ‘© πŸ‘¨! 

100% ORGANIK!
TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA MERBAHAYA!!


Kebaikan Miracle Refreshing Scent  : 

❄ Mampu merawat RAMBUT!
❄Mampu merawat KULIT!
❄Mampu merawat masalah2 KESIHATAN!
❄Mampu merawat masalah JERAWAT!
❄Mampu MEMBUNUH KUTU RAMBUT!
❄Memberi KETENANGAN & KELEGAAN SEGERA!

☆ Satu BOTOL Pelbagai Manfaatnya:

✔RAMBUT SEMAKIN LEMBUT,HITAM & LEBAT,
✔TIADA LAGI RAMBUT BERBAU
✔KULIT SEMAKIN LEMBUT DAN CANTIK
✔MASALAH KULIT DAPAT DIATASI
✅MELEGAKAN STRESS SELEPAS PENAT BEKERJA
✔ BAU AROMATERAPINYA MENENANGKAN BAYI YG KERAP MERAGAM 
✔Melegakan MIGRAIN & SAKIT KEPALA
✔Melapangkan PERNAFASAN
✔ Kualiti Terjamin, Bersih
✔ Produk Anak Tempatan, MUSLIM, HALAL!!


100% ORGANIK! 
TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA MERBAHAYA! 


PERMINTAAN HANGAT DAN SENTIASA RESTOCK!!
Dapatkan sekarang,Sementara STOK Masih Ada!

#Munie
WHATSAPP 013 912 2428
#MRS #MiracleRefreshingScent

MIRACLE REFRESHING SPRAY

Posted by moonlight at 9:00 AM 0 comments
Promosi MRS kembali lagi semperna Ulangtahun kedua MRS dan Merdeka!

Dengan Set ‪#‎promomerdeka‬ yang mempunyai 1 MRS 50ml, 1 40ml Serum dan 1 10ml MRS Trial Pack anda akan mendapat 1 botol MRS 20ml LIMITED EDITION!

Selain daripada jimat RM 29!

Promo ini bermula pada 15 Ogos hingga 16 September 2015. "

*********************
Details adalah seperti di bawah

Set A
1 50ml MRS Elegant
1 40ml Serum
1 20ml Sweet
1 10ml Elegant
1 Clear Make Up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Set B
1 50ml MRS Sweet
1 40ml Serum
1 20ml Elegant
1 10ml Sweet
1 Clear Make up Bag
1 Flyers MRS
1 Flyers Serum
Harga Biasa RM 129

Harga PromoMerdeka : RM 100
=================
Pre oder dibuka sekarang!
whatsapp to order 013 912 2428

Sunday, August 16, 2015

AMEENA JUBAH

Posted by moonlight at 7:30 PM 0 comments
STOK BARU SAMPAI!!!

NEW ARRIVAL.. BF MUM & WUDUK FRIENDLY.. CUTTING LOOSE

AMEENA JUBAH

RM 80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 89cm Shoulder: 35cm Sleeve: 61cm Waist: 83cm
Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 61cm Waist: 88cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Shoulder: 38cm Sleeve: 62cm Waist: 93cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 62cm Waist: 98cm
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Button

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

IRIS JUBAH

Posted by moonlight at 10:30 AM 0 comments
NEW DESIGN AND NEW ARRIVAL

FRIENDLY BF JUBAH, ADA ZIP KAT TGH.
LOOSE DAN TIDAK JARANG
FULL LINING
KAIN SEJUK DAN MUDAH IRON
WUDUK FRIENDLY, LENGAN ADA FUNCTIONAL BUTTON


=== BOLEH KLIK KAT LINK UTK TGK GAMBAR LEBIH JELAS : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500208313467825.1073741889.357742291047762&type=3 ===


IRIS JUBAH

RM90 SEMENANJUNG / RM95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 84cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm
Size M: Length: 140cm Bust: 93cm Waist: 89cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm
Size L: Length: 140cm Bust: 98cm Waist: 94cm Shoulder: 39cm Sleeve: 61cm
Size XL: Length: 140cm Bust: 103cm Waist: 99cm Shoulder: 40cm Sleeve: 62cm
Material : Mixed Satin With Full Silk Inner Lining
Description: Front Zip For BF.

WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428

P/S : ADD CONTACT DULU BR WHATSAPP DETECT YE MY LOVELY CUSTOMER.. :)

Saturday, August 15, 2015

AMEENA JUBAH

Posted by moonlight at 8:30 PM 0 comments







STOK BARU SAMPAI!!!

NEW ARRIVAL.. BF MUM & WUDUK FRIENDLY.. CUTTING LOOSE

AMEENA JUBAH

RM 80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 89cm Shoulder: 35cm Sleeve: 61cm Waist: 83cm
Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 61cm Waist: 88cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Shoulder: 38cm Sleeve: 62cm Waist: 93cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 62cm Waist: 98cm
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Button

WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER 013 912 2428

IRIS JUBAH

Posted by moonlight at 9:30 AM 0 comments
NEW DESIGN AND NEW ARRIVAL!!!

FRIENDLY BF JUBAH, ADA ZIP KAT TGH.
LOOSE DAN TIDAK JARANG
FULL LINING
KAIN SEJUK DAN MUDAH IRON
WUDUK FRIENDLY, LENGAN ADA FUNCTIONAL BUTTON


IRIS JUBAH



RM90 SEMENANJUNG / RM95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 84cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm
Size M: Length: 140cm Bust: 93cm Waist: 89cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm
Size L: Length: 140cm Bust: 98cm Waist: 94cm Shoulder: 39cm Sleeve: 61cm
Size XL: Length: 140cm Bust: 103cm Waist: 99cm Shoulder: 40cm Sleeve: 62cm
Material : Mixed Satin With Full Silk Inner Lining
Description: Front Zip For BF.

WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428

P/S : ADD CONTACT DULU BR WHATSAPP DETECT YE MY LOVELY CUSTOMER..:)

Friday, August 14, 2015

MEDINA JUBAH

Posted by moonlight at 8:00 PM 0 comments
MEDINA JUBAH

RM 90 SEMENANJUNG / RM 95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 90cm Waist: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm
Size M: Length: 141cm Bust: 95cm Waist: 93cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 98cm Shoulder: 39cm Sleeve: 62cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 105cm Waist: 103cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 62cm
Material : Quality Mixed Satin With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Front Button

WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
MEDINA JUBAH!!!

NEW ARRIVAL!!!

JOM2 CUCI MATA KAT ALBUM : https://www.facebook.com/media/set/…

KALAU ADA YANG BERKENAN JANGAN SEGAN2 WHATSAPP DMOON YER 013 912 2428.. THANKS:)

MEDINA JUBAH

Posted by moonlight at 1:32 PM 0 comments






JUBAH CANTIK DAN RECOMMENDED.. :)

TIDAK JARANG.. KAIN SEJUK DIPAKAI.. NEW DESIGN.. WUDUK FRIENDLY (ADA ZIP KAT LENGAN).. BF FRIENDLY FOR BF MUM (FUNCTIONAL BUTTON TGH2 DADA)

MEDINA JUBAH

RM 90 SEMENANJUNG / RM 95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 90cm Waist: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm
Size M: Length: 141cm Bust: 95cm Waist: 93cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 98cm Shoulder: 39cm Sleeve: 62cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 105cm Waist: 103cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 62cm
Material : Quality Mixed Satin With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Front Button

WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428
WHATSAPP TO ORDER : 013 912 2428

P/S : ADD CONTACT DULU BR WHATSAPP DETECT YE MY LOVELY CUSTOMER.. :)