Blogger Widgets

Friday, January 30, 2015

PRADA LACE JUBAH RESTOCK

Posted by moonlight at 9:29 PM 0 comments
CEPAT2 ADA 4 COLOR RESTOCK

UPDATE..!!!!! RESTOCK RESTOCK PRADA LACE JUBAH!!!!

PRADA LACE JUBAH (BF FRIENDLY)
- ZIP BAHAGIAN DEPAN(DADA)
- KEDUA2 LENGAN ADA ZIP, MUDAH UTK AMBIL WUDUK
- SESUAI UTK IBU MENYUSUKAN BABY
- PERINCIAN LACE PRADA YANG EKSKLUSIF
- QUALITY SATIN

HANYA RM75 SEMENANJUNG/ RM80 SABAH SARAWAK.. HARGA DAH TERMASUK POSTAGE YER..

Product Detail
Measurement: 
Size S: Length: 141cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm Hem: 196cm 
Size M: Length: 142cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Hem: 200cm
Size L: Length: 143cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm Hem: 204cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm Hem: 208cm
Material : Quality Mixed Satin With Silk Inner Lining ( Sleeve no lining ) 
Description: Front zip for BF , Both sleeve end with zip.

whatsapp 013 912 2428
whatsapp 013 912 2428
whatsapp 013 912 2428
whatsapp 013 912 2428

Thursday, January 29, 2015

PROMOSI MIRACLE REFRESHING SPRAY

Posted by moonlight at 12:41 PM 0 comments
RUGI KALAU TAK BELI

TINGGAL HARI NI DENGAN ESOK JE PROMOSI HARGA UTK 10ml.. CEPAT REBUT PELUANG SBLM HARGA KEMBALI KEPADA HARGA ASAL..

WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428


Wednesday, January 28, 2015

TESTIMONI MIRACLE REFRESHING SPRAY

Posted by moonlight at 10:46 AM 0 comments

TESTIMONI MIGRAIN, GATAL-GATAL, SENGGUGUT, SAKIT GIGI, SELESEMA, LUKA

Anda ada masalah seperti diatas??insyaAllah MRS dpt membantu

Miracle Refreshing Spray

✔️Bukan hanya untuk wanita sahaja
✔️Bukan hanya untuk wanita bertudung
✔️Bukan untuk kanak-kanak sahaja
✔️Siapa pun anda, anda boleh menggunakan miracle refreshing

Jika anda mempunyai masalah berikut, Insya Allah Miracle akan membantu menyelesaikan masalah anda, Insya Allah

*Ruam / gatal-gatal
*Kurap
*Gigitan Serangga
*Bengkak / luka
*Pening / sakit kepala
*Batuk / selesema
*Keguguran rambut
*Kelumumur
*Tekanan

Kenapa Miracle Refreshing sangat membantu masalah-masalah di atas?

Ini kerana produk ini dicipta dengan bahan-bahan semulajadi yang banyak memberi manafaat kepada kita. Bahan asasnya adalah dari

a) Minyak Kelapa Dara
- Diambil dari pati terbaik
- Anti virus, fungus dan protozoa
- Berfungsi sebagai pelembap

b) Mint
- Memberi kesan rasa sejuk dan nyaman
- Membantu melegakan sakit kepala/stress
- Melegakan masalah selesema / batuk

c) Minyak Aromaterapi
- Melegakan ketegangan
- Membangkitkan rasa tenang dan relax
- Merehatkan minda

----
[Big SALE MRS]

1 DIS 2014 - 31 JAN 2015

YEAR END SALE 2014!!

Trial Pack 10ml : RM 12.90*
30ml : RM 39.90
50ml : RM 69.90
Serum 40ml : RM 17.90*
Serum 100ml : RM 39.90 ( BUY 2 FREE 1 )*

* Hanya untuk promosi Year End Sales (YES) sahaja. Tarikh YES
1 Disember 2014 hingga 31 Januari 2015

* Botol trial pack masih kekal botol yang sama & kuantiti 10ml cuma stikernya sahaja akan dipertingkatkan kualitinya.

* Hanya available bau SWEET & ELEGANT sahaja.

Bagaimana mahu dapatkannya..??

Hubungi kami segera ya!!

PM ke inbox @ whatsapp 013 912 2428

Sunday, January 25, 2015

SEQUINS JUBAH

Posted by moonlight at 12:04 PM 0 comments
NEW NEW NEW

HOT SELLING JUBAH SEQUINS 

SEQUIN JUBAH (BF MOM FRIENDLY)

- ADA ZIP DI BAHAGIAN DEPAN (DADA)
- ADA ZIP PADA KEDUA BELAH LENGAN

RM90 SEMENANJUNG / RM95 SABAH SARAWAK (FREE POSTAGE)
(HARGA DAH TERMASUK KOS POS LAJU)

Measurement :
Size S: Length: 141cm Shoulder: 37cm Bust: 90cm Sleeve: 58cm
Size M: Length: 142cm Shoulder: 38cm Bust: 96cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 143cm Shoulder: 39cm Bust: 100cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Shoulder: 40.5cm Bust: 104cm Sleeve: 60cm
Material : Quality Satin With Silk Inner Lining
Description: Front Zip for BF , both sleeve end with Zip.

DINASIHATKAN UKUR TERLEBIH DAHULU SBLM BUAT ORDER.

WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428
WHATSAPP 013 912 2428




Friday, January 23, 2015

CARA GUNA MIRACLE REFRESHING SPRAY

Posted by moonlight at 4:08 PM 0 comments

NEW TWO COLOR JUBAH

Posted by moonlight at 4:07 PM 0 comments
NEW NEW NEW

TWO COLOR JUBAH (PASTEL)

RM65 SEMENANJUNG/ RM70 SABAH SARAWAK (HARGA DAH TERMASUK KOS POS LAJU)

Product Detail
Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm 
Size L: Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm 
Size XL: Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm 
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining


TRI COLOR JUBAH

Posted by moonlight at 3:59 PM 0 comments
AGAIN N AGAIN.. 

TRI COLOR JUBAH 

RM65 SEMENANJUNG/ RM70 SABAH SARAWAK (HARGA DAH TERMASUK KOS POS LAJU)

Measurement:
Size S: Length: 139cm Bust: 90cm Shoulder: 35.5cm Sleeve: 58cm
Size M: Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining

#jubahmurah #jualbeli #jubah  #jubahchiffon #whatsappme  013 912 2428


FLORA CHIFFON JUBAH

Posted by moonlight at 3:45 PM 0 comments
Assalamualaikum..

mmg cantik dress ni.. ada yang order lepas tu kwn2 pun nk order .. alhamdulillah..


FLORA CHIFFON JUBAH (KHAKI, NAVY, DARK GREEN)

HANYA RM65 SEMENANJUNG / RM70 SABAH SARAWAK (HARGA DAH TERMASUK KOS POS LAJU)

Measurement:
Size S: Length: 139cm Bust: 89cm Waist: 76cm Sleeve: 59cm Shoulder: 36cm Hem: 220cm
Size M: Length: 140cm Bust: 94cm Waist: 80cm Sleeve: 59cm Shoulder: 37cm Hem: 224cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Waist: 85cm Sleeve: 60cm Shoulder: 38.5cm Hem: 228cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Sleeve: 61cm Shoulder: 40cm Hem: 232cm
Material : Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Back Zip.

berkena??? whatsapp je kita 013 912 2428

Thursday, January 22, 2015

SHAWL SCARF SECRET FEB 2015

Posted by moonlight at 8:00 AM 0 comments
A NEW LOOK FEB 15

RM 59.00
- High quality,
- smooth printed Chiffon and plain Chiffon Georgette.
- This shawl is light weight and cool, gives you the all day comfort.

* Brooch and ribbon not included.

UTK TEMPAHAN, SILA NYATAKAN NO KOD PADA GAMBAR, TERIMA KASIH .. ;)

ADMIN : https://www.facebook.com/messages/357742291047762
WHATSAPP : 013 912 2428
















Wednesday, January 21, 2015

Teh Hijau Terbaik

Posted by moonlight at 11:19 AM 0 comments
Asaalamualaikum.. 

Susah betul nak cari teh hijau terbaik kan.. google sana, google sini.. lepas tu tanye situ tanye sini.. still tak dapat yang betul2 bagus.. ni entry yang dulu Pencarian Teh Hijau yang Terbaik

buat masa ni sy hanya guna Teh Hijau Cap Teh BOH je.. setelah di google aritu.. ramai ckp teh hijau terbaik adalah teh hijau

Japanese Teh Hijau OSK.. (hasil dari info, teh ni paling ori rasa nya)

ada yang ckp leh beli kat supermarket besar.. maka cari lah sy kat GIANT.. tapi tak de.. huhu.. cari online ada yang jual.. tp tgh fikir nk beli ke tak.. sbb setakat ni minum Teh Hijau cap BOH ni ok je.. alhamdulillah.. berat tak la naik.. maintain je.. tp bukan sbb teh sahaja ok.. mkn pun kena jaga juga.. kalau mkn mcm mkn 10 hari.. mmg tak turun beratnya.. 

Gambar Dr Google : Teh hijau yang sy minum sekarang

Gambar Dr Google : Teh yang sedang diburu.. :)

Oh ya... mesti ada yang tertanya2 kenapa sibuk sangat dengan teh hijau ni.. sbb nk sihat lah.. hahah.. minuman yang sihat utk di amalkan.. di samping merupakan pembakar lemak yang baik.. jom baca kat bwh ni apa dia KEBAIKAN TEH HIJAU:

1. Kelebihan Teh Hijau #1: Mengurangkan Berat Badan
Teh Hijau meningkatkan metabolisma badan. Apabila metabolisma badan meningkat, badan lebih cepat 'memproses' lemak yang tersimpan dalam badan dengan lebih kerap. Polifenol yang terdapat dalam teh hijau berfungsi untuk meningkatkan oksidasi/pemprosesan lemak dan meningkatkan kadar pertukaran makanan kepada kalori. 
2. Kelebihan Teh Hijau #2 : Pesakit Diabetes
Teh Hijau membantu mengawal kadar glukosa dan seterusnya mengelakkan peningkatan gula dalam darah selepas makan. Ia sekaligus mengelakkan peningkatan insulin yang mendadak dalam darah serta mengelakkan penyimpanan lemak.
3. Kelebihan Teh Hijau # 3: Pesakit Jantung.
Para saintis percaya Teh Hijau bermanfaat kepada saluran dan injap darah, saluran darah menjadi lebih stabil dan tenang untuk perubahan tekanan darah yang berubah secara tiba-tiba. Dengan ini, ia akanmengurangkan kes saluran darah tersumbat yang menyebabkan sakit jantung.
4. Kelebihan Teh Hijau #4: Risiko Barah Esofagus
Teh Hijau dipercayai mengurangkan risiko Barah Esofagus, ia juga dipercayai membunuh sel barah tanpa merosakkan sel-sel sihat yang berdekatan dengannya.
5. Kelebihan Teh Hijau #5: Kolestrol
Teh Hijau mengurangkan paras kolestrol jahat dalam badan dan meningkatkan nisbah kolestrol baik berbanding kolestrol jahat dalam badan.
6. Kelebihan Teh Hijau # 6: Alzheimer dan Parkinson
Teh Hijau dipercayai boleh mengurangkan risiko kesihatan oleh penyakit Alzheimer dan Parkinson. Kajian terhadap seekor tikus menunjukkan teh hijau melindungi sel otak dari rosak dan memperbaiki sel otak yang rosak.
7. Kelebihan Teh Hijau #7 : Reputan pada Gigi
Satu Kajian menunjukkan sejenis bahan kimia antioksida "catechin" dalam teh boleh membunuh bakteria dan virus yang menyebabkan jangkitan pada tekak, karies gigi dan masalah gigi yang lain. 
8. Kelebihan Teh Hijau #8 : Tekanan Darah.
Pengambilan Teh Hijau yang kerap boleh mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
9. Kelebihan Teh Hijau #9 : Tekanan Perasaan
Theanine adalah sejenis asid amino yang terdapat dalam teh. Asid amino ini bertindak untuk memberikan perasaan tenang kepada peminum teh.
10. Kelebihan Teh Hijau #10: Antibakteria.
'Catechin' dalam teh adalah sejenis antibakteria yang kuat yang dapat menyembuhkan pelbagai penyakit dari jenis influenza hingga barah. Kajian terhadap Teh Hijau menunjukkan ia mampu mengelakkan dari penularan penyakit berjangkit.
11. Kelebihan Teh Hijau #11: Penjagaan Kulit
Teh Hijau mampu mengurangkan kedutan dan tanda-tanda penuaan, kerana ia ada ciri-ciriantioksidan dan antiradang. Kajian terhadap manusia dan haiwan menunjukkan teh hijau mampu mengelakkan dari kerosakan dari panahan cahaya matahari.


Thanks 4 reading ;)

MIRACLE REFRESHING SPRAY

Posted by moonlight at 9:25 AM 0 comments
[ Rawatan untuk batuk/sakit tekak menggunakan Miracle Refreshing Scent (MRS) ]


Rawatan secara luaran
  • Ambil nila* campur dgn MRS. Sapu di leher sebelum tidur. 
  • Kenapa nila? 
    • Kerana nila yang berwarna biru merupakan  warna aura leher.
  • Kenapa sblm tidur? 
    • Sebab waktu sebelum tidur adalah yang sesuai untuk memulihkan kembali peti suara kita.
Insyallah kalau ada kahak esok paginya keluar sendiri tanpa rasa sakit dan pedih kat leher. 
* cecair yg warna biru yang biasa digunakan untuk basuh baju sekolah


 Rawatan dalaman
  •  Bancuh air kosong + madu*  + MRS ke dalam cawan.
    •  * pastikan madu asli untuk mengelakkan mendapat penyakit kencing manis. 
  • Mula-mula kumur terlebih dahulu. Buat macam kumur listerin. 
  • Yang selebihnya baru minum. 

Jom berubat menggunakan bahan semulajadi!

Whatsapp : 013 912 2428
Whatsapp : 013 912 2428
Whatsapp : 013 912 2428

Tuesday, January 20, 2015

hutang

Posted by moonlight at 9:39 AM 0 comments
utk mereka yang berhutang.. jgn hutang lama2.. org ckp susah rezeki nk masuk..igtan utk diri juga..huhu..hutang ptptn dan hutang kereta..tapi apa pun alhamdulillah..tggl skit lagi nk abis byr..hope dipermudahkan..susah hati bila berhutang kan??? jom byr hutang!!!! :-)